TalenTED’de Yetenekler Yarıştı

19 Nisan 2019
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamalarındaydık
24 Nisan 2019

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak öğrencilerimiz arasında düzenlenen geleneksel müzik yarışması “talenTED”de bireysel ve grup performansları büyük beğeni topladı. Lise Spor Salonu’nda gerçekleştirilen yarışmanın jürisi Okulumuzun Eski Müzik Öğretmeni Rıdvan Türkekul, Okulumuzun eski yöneticisi ve öğretmeni Zuhal Duysak, Medya Yöneticisi, Müzisyen ve İlkokul Aile Birliğimiz Başkanı Özkan Doğan, Halk Oyunları Dansçısı Arzu Kibar Hasman ile Okulumuz Velisi ve Müzik Öğretmeni Duygu Turan’dan oluştu.

Öğrencilerimiz, müzik konusundaki yeteneklerini “Solo Performans”, “Erkek Solist”, “Kız Solist”, “Orkestra”, “Show”, “Toplu İcra” ve “Dans” kategorilerinde sergiledi.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizin plaketlerini Genel Koordinatörümüz ve Lise Müdürümüz Nilay Hanlıoğlu ile Jüri Üyelerimiz verdiler.

#talented2019