TED Farkıyla Çocuk Bayramı

Ülkeden Ülkeye Koşturan Okul
9 Mayıs 2017
İnteraktif Resim Kursuna Katıldık.
15 Mayıs 2017
Ülkeden Ülkeye Koşturan Okul
9 Mayıs 2017
İnteraktif Resim Kursuna Katıldık.
15 Mayıs 2017

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının birincisini okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlamıştık. Tüm sınıflarımızın katıldığı kutlamalarımız okulumuzun önün de yapılan su kanalı çalışmaları ve kötü hava şartları dolayısıyla 12 Mayıs Cuma günü yapıldı.
          Ana sınıflarımızdan başlayarak tüm sınıflarımız bahçe de toplanarak dilek balonlarını uçurdular. Şenlik Alanına geçen öğrencilerimiz kendileri için ayrılan parkurlarda oyunlarını oynadılar. Güzel havanın da katkısıyla öğrencilerimiz doyasıya eğlenerek çocuk olmanın keyfini çıkardılar. Öğle yemeğimizden sonra okulumuzun bahçesinde sırayla şarkılarını söylediler, danslarını yaptılar.
          Atatürk’ün Tüm çocuklarımıza güvenerek armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.