TED Kdz.Ereğli Koleji 1.Sınıflarımız İngilizce Okuma ve Yazma Çalışmalarında

TED Kdz.Ereğli Koleji MiniTED ve Hazırlık Sınıflarımız ‘CLOTHES’ Temasına Ait Sözcükleri Oyunla Öğrendiler.
27 Şubat 2018
TED Kdz. Ereğli Koleji Ortaokulunda Konu Tarama (Süreç İzleme) Sınavlarında Başarılı Olan Öğrencilerimiz
27 Şubat 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji 1. sınıf öğrencilerimiz 1. dönem başladıkları İngilizce okuma çalışmalarına, 2. dönem itibariyle yazma çalışmalarını da ekleyerek İngilizce öğrenmeye devam ediyorlar.Kitap okuma çalışmalarımız, yazma etkinliklerimiz, mini drama çalışmalarımız gibi çeşitli etkinliklerle 1. sınıf İngilizce derslerimiz oldukça keyifli devam ediyor.