TED Kdz.Ereğli Koleji Bir Kez Daha Farkını Ortaya Koydu.

TED Kdz.Ereğli Koleji 1. Sınıflar İle “Kendin Yap, Kendin Ye” Etkinliği
8 Şubat 2018
TED Kdz.Ereğli Kolejine Bir Ödül de Düzce’den
12 Şubat 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji 1. Sınıflar İle “Kendin Yap, Kendin Ye” Etkinliği
8 Şubat 2018
TED Kdz.Ereğli Kolejine Bir Ödül de Düzce’den
12 Şubat 2018

Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinin hazırladığı “Çocuk Üniversitesi 2018- Kış Dönemi”, TED Kdz. Ereğli Koleji öğrencilerinin de katılımıyla 22-26 Ocak tarihleri arasında gerçekleşti.

Proje, çocuklarımızın ve gençlerimizin beceri ve yeteneklerini destekleme, araştırma ve uygulama koordinasyonunu sağlama, proje hazırlama becerilerini ortaya koyma çerçevesinde kurulmuş olup; okulumuz, ilçemiz ve çevre okullardan gelen öğrencilerin katılımıyla bu yıl ilk kez Kdz. Ereğli Kampüsünde açıldı.

Gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimiz, Öğretim Gör. Serkan Telci rehberliğinde Bilgisayar Programlıyorum, Doç. Dr. Cevat Eker rehberliğinde Çoklu Zekâ Atölyesi,  Arş. Gör. Tamer Özsoy rehberliğinde Drama Atölyesi, Yrd. Doç. Dr. Okan Bilgin rehberliğinde Farkımın Farkındayım, Yrd. Doç. Dr. Emre Ünlü rehberliğinde Empati Kuruyorum programlarına katılıp, akademisyenlerle buluşup üst düzey çalışmanın farkına vardılar.

Öğrencilerimiz programlarının bitişinde Çocuk Üniversitesinden mezun olup, cübbe giyip, kep attılar ve bu yaşta üniversiteli olmanın heyecanını, sevincini hem kendileri yaşadılar hem de ailelerine bu gururu yaşattılar.