TED Kdz. Ereğli Koleji Eskrim Turnuvasından da Madalyalarla Döndü

TED Kdz. Ereğli Koleji Ortaokulu 8.Sınıflarımızın Toefl Junior Sınavının Sonuçlarıyla Gurur Duyuyoruz.
12 Şubat 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Lisesi FLL Turnuvalarından “EN İYİ PROGRAMLAMA” Ödülüyle Döndü!
12 Şubat 2018

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlemiş olduğu “Okullar arası İl Eskrim Kılıç Turnuvası”  12 Şubat 2018’de eskrim sporcularının katılımıyla gerçekleşti.

TED Kdz. Ereğli Kolejini temsil etmek üzere turnuvaya katılan tüm öğrencilerimiz, aldıkları önemli derecelerle hem ailelerini hem de okulumuzu gururlandırdı.

Yıldız Kızlar Kategorisinde, Damla DEMİRKOL il 2.si, Ekin BİLİR il 3.sü olurken, Yıldız Erkekler Kategorisinde, Eren ASLAN il 2.si, Mikail Onat YILMAZER il 5.si, Yağız KIRNAPCI ise il 6.sı oldu.

Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.