TED Kdz.Ereğli Koleji , “Hoşgörülü Bireyler Yetiştirmek” İsimli Veli Atölyesi Etkinliğimiz…

TED Kdz.Ereğli Koleji 6. ve 8. Sınıf Velilerimize Yönelik “ Hayat Ağacı “ İsimli Atölye Çalışmamızı Gerçekleştirdik.
5 Ocak 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji “Mesleğe İlk Adım” Projesine Bugün Başladık
8 Ocak 2018
5 Ocak 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji “Mesleğe İlk Adım” Projesine Bugün Başladık
8 Ocak 2018

“Hoşgörülü Bireyler Yetiştirmek” İsimli Veli Atölyesi Etkinliğimiz,  İlkokul Müdürümüz Sayın Funda MAKAS’ın konuşmalarıyla başladı. Müdürümüz kalan süreçte akademik olarak gerçekleştirilecek çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Değerler eğitiminde aile tutumları çok önemli bir yere sahip. Aile her konuda olduğu gibi değerlerin öğretilmesinde de rol model. Çalışmalarımızda öğrencilerimizin hoşgörü değerini içselleştirebilmeleri için sınıf içinde uyguladığımız etkinliklerin yanı sıra veli etkinlikleriyle de destekleyerek farklılıklara saygı, empati, hoşgörü kavramları ve hoşgörülü bireyler yetiştirirken neler yapmamız gerektiği ile ilgili farkındalık oluşturmayı amaçladık.

“Hoşgörülü Bireyler Yetiştirmek” isimli veli çalışmamızı 2, 3 ve 4 Ocak tarihlerinde 4. sınıf velilerimizle gerçekleştirdik.

Çalışmayı düzenleyen İlkokul PDR Uzman’ımız Esra KURU’ ya ve katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.