TED Kdz.Ereğli Koleji İlköğretim 4.Sınıf Öğrencilerimizle Hoşgörünün Hayatımızdaki Önemini Konuştuk.

Velilerimizle “Özgüven Nasıl Kazandırılır?” Konulu Atölye Çalışmamızı Gerçekleştirdik.
26 Aralık 2017
TED Kdz. Ereğli Koleji MOSKOVA Yolunda
27 Aralık 2017
26 Aralık 2017
TED Kdz. Ereğli Koleji MOSKOVA Yolunda
27 Aralık 2017

Hoşgörü insan hayatını düzenleyen, karşılıklı saygı, huzur ve barış ortamını pekiştiren, insanlar arasında olumlu düşünce ve duyguların ortaya çıkmasına imkan veren bir değerdir. Toplumsal yaşamda önemi büyük olan bu değer ile ilgili öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak amacıyla 4. Sınıf öğrencilerimizle aralık ayının 2. ve 3. haftalarında sınıf etkinlikleri planladık. Planlanan etkinliklerde resimlerle farklı bakış açılarının önemini ve farklılıklara saygıyı, hikayelerle empati kurabilmenin önemini, sınıf etkileşimiyle öfke kontrolünün önemini işledik.

Katkılarından dolayı İlkokul Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi’ne teşekkür ederiz.