TED Kdz.Ereğli Koleji MUN Kulübü Öğrencileri Polonya’da

2. Sınıf Öğrencilerimiz İngilizce Video Çekimi Yaptılar
5 Aralık 2017
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu “Aileler Okulda Etkinliği”
6 Aralık 2017
2. Sınıf Öğrencilerimiz İngilizce Video Çekimi Yaptılar
5 Aralık 2017
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu “Aileler Okulda Etkinliği”
6 Aralık 2017

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi MUN Kulübü olarak 9 öğrencimiz ile POLONYA COPERNICUS MODEL UNITED NATIONS Konferansına katıldık.

9.sınıf öğrencilerimiz Artun ÇETİNKAYA, Ömer TURAN, Yiğit Alp YURTSEVEN; 10.sınıf öğrencilerimiz Doruk Efe MUTİ, İrem ERTÜRK, Lara DAMGACI; 11. sınıf öğrencilerimiz Cem Mustafa SELÇUK, Güney ÖZTÜRK, Umut DOĞAN; İngilizce öğretmenlerimiz Anıl KAYA ve Pınar ÇÖKLÜ eşliğinde 28 Kasım – 2 Aralık 2017 tarihleri arasında Polonya Kozminski Üniversitesinde düzenlenen Copernicus MUN Konferansında yer alarak hem keyifli hem verimli günler geçirdik. Bu konferansta  öğrencilerimiz , önceden  belirlenmiş olan konular hakkında temsil ettikleri ülkelerin politik durumlarına göre  farklı ülkelerden gelen öğrencilerle oluşturdukları komitelerde münazaralar yaptılar.

Öğrencimiz Lara DAMGACI’nın bulunduğu “International Criminal Court” komitesinde savcıların yargıçlara karşı olan münazarasında Lara’nın da yer aldığı savcılar grubu komiteyi başarıyla tamamlamıştır.

Konferansa katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.