TED Kdz.Ereğli Koleji Öğrencilerimiz’in İzmirlioğlu Huzurevi Ziyareti

TED ANKARA Koleji’ince Düzenlenen 8. Ulusal Liseler Arası Matematik Yarışması Birinciliği
26 Mart 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Özel İlkokulu 2. Sınıf Öğrencilerimizin KESİRLER Etkinliği
26 Mart 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji Özel İlkokulu 4. Sınıflarımız İzmirlioğlu Huzurevini ziyaret ettiler. Kurumun yöneticileri ve çalışanları tarafından çok sıcak karşılanan okulumuz öğrenci ve öğretmenleri, burada yaşamlarını devam ettiren asırlık çınarlarla tanışma, sohbet etme imkanı buldular. Onların  deneyimlerini, anılarını büyük bir dikkatle dinlediler,  hayata dair öneriler aldılar. Öğrencilerimiz kısa bir keman dinletisi sundular. Müzik öğretmenlerinin eşliğinde hep bir ağızdan “Çağrı” şarkısını söylediler. Hatıra fotoğrafları çekimlerinin ardından tekrar buluşma sözü vererek okulumuza mutlu bir şekilde döndüler.