TED Kdz. Ereğli Koleji Ortaokulu 8. Sınıf Veli ve Öğrencilerimize Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirdik

“Geleceğin Meslekleri TED’de”
14 Şubat 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Anasınıfı Öğrencilerimiz CUBETTO ile Kodlama Öğreniyor.
20 Şubat 2018
“Geleceğin Meslekleri TED’de”
14 Şubat 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Anasınıfı Öğrencilerimiz CUBETTO ile Kodlama Öğreniyor.
20 Şubat 2018

TED Kdz. Ereğli Koleji Ortaokulu müdürümüz Sayın C. Sahir AKÇAKOCA, 8.Sınıf velilerimize Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirdi. Ortaokul müdürümüz velilerimize öğrencilerimizin akademik gelişimleri, sosyal süreçleri, değişen sınav sistemi LGS hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.
Tüm öğrenci ve velilerimizin katıldığı sunumda , Ortaokul okul müdürümüz 2. Dönem yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Veli ve öğrencilerine nasıl bir yol haritası çizmeleri gerektiğini anlattı. 8. Sınıf velilerimiz ve öğrencilerimizle güzel bir paylaşım toplantısı oldu. Bilgilendirme toplantısına katılan sevgili öğrencilerimize ve saygıdeğer velilerimize teşekkür ederiz.