TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Okul Öncesi ve İlkokulu Öğrencilerimiz Mahremiyet Eğitimi Aldılar

TED Kdz. Ereğli Koleji Ortaokulu İngilizce Öğretmenimiz Pınar Egeli ELT Seminerinde
2 Nisan 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Özel İlkokulu’nda Meslekleri “NESİ VAR?” Oyunuyla Öğrendik.
3 Nisan 2018
2 Nisan 2018
3 Nisan 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Okul Öncesi ve İlköğretim kademelerindeki tüm öğrencilerimiz mahremiyet eğitimi aldılar.

Mahremiyet eğitimi, kişinin kendisinin ve diğer insanlarının özelinin farkına varması, sosyal hayatın içinde kendi özel alanını koruması, diğer insanların özeline saygı duyması, kendisi ile çevresi arasında sağlıklı sınırlar koyması gibi bilgileri içerir. Bu eğitimin verilmesi çocuğun birçok açıdan kendini koruması adına önemlidir. Her yaş grubunun gelişim özellikleri dikkate alınarak hazırlanan etkinliklerle PDR Birimi’miz tarafından öğrencilerimize mahremiyet eğitimi verildi.

Katkılarından dolayı okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi’ne teşekkür ederiz.