TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Ortaokulu 7.Sınıf Öğrencilerinin “The Musicals of the World” adlı Müzikal Şovu

TED Kdz Ereğli Koleji İlkokulu 2/A Sınıfı öğrencilerimiz’in “Magic Animals” Etkinliği
31 Mayıs 2018
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Anasınıfı ve miniTED Öğrencileri  Öğretim Yılı Boyunca Öğrendiklerini Ailelerine Sundular
4 Haziran 2018
31 Mayıs 2018
4 Haziran 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji Ortaokulu 7.sınıf öğrencilerinin tümünün rol aldığı “The Musicals of the World” adlı müzikali 1.Haziran.2018 Cuma günü saat 18.00 de Erdemir Kültür Merkezinde sergiledi.

Gösteri düşünüldüğünden de çok başarılı geçti. Öğrencilerimizin becerileri hayranlık yarattı. En ünlü 8 dünya müzikalinin 11 sahnesinin sergilendiği gösteri hem öğrencilere hem de onları izlemeye gelen velilere ve sanat severlere çok şey öğretti.

Tüm tanıtımlarının öğrenciler tarafından İngilizce olarak yapıldığı gösteride, dekor, kostüm ve makyajlar da muhteşemdi.

Açılış konuşmasında İngilizce, Müzik, Dans, Resim, Drama ve Türkçe zümre öğretmenlerine gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür eden TED Kdz.Ereğli Koleji Ortaokul Müdürü Sayın Sahir Akçakoca, hedeflerinin sadece akademik başarı değil sosyal yönü gelişmiş öğrenciler yetiştirmek olduğunu da vurguladı.

Romeo And Juliet, Notre Dame De Paris, Phantom Of The Opera, West Side Story, Fiddler On The Roof, Grease, The Wizard Of Oz ve Hair adlı müzikaller EKM de tekrar canlandılar ve gerek izleyenlerin gerekse oyuncu öğrencilerin unutulmaz anıları arasında yerlerini aldılar.

“The Musicals of the World” adlı oyunun çıkmasında büyük emeği geçen başta Müzik Öğretmeni Nihan Çöklü, Dans Öğretmenleri Ayşe İlhan ve Nurdan Taysı, İngilizce Öğretmeni Didem Ayar olmak üzere, yine müzik öğretmenleri Berat Devrim, Özlem İnce ve Yiğitcan Duman’a, öğretmenlerimiz Seyhan Demiroğlu’na, Alev Aslan’a, Bilgisayar Öğretmeni Yeşim Yavuz’a, Resim öğretmenleri Füsun Has, Leyla Gümüş ve Nevin Tongu’ya, dekorların yapımındaki üstün gayreti ile Mustafa Bekar’a ve  Sosyal Aktiviteler Koordinatörü Rıdvan Türkekul’a teşekkür eder ve tüm 7.sınıf öğrencilerimizi kutlarız.