TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu’nda “Sorumluluk Bilinci Kazandırma” Konulu Veli Atölye Çalışmamızı Gerçekleştirdik.

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu 3A,3B ve 3C Sınıfı Öğrencilerimiz’in Anneler Günü Haftası Etkinliği
11 Mayıs 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Ortaokulu Öğrencimiz U12 Uluslararası Bayan Kılıç Kupası Şampiyonu
16 Mayıs 2018
11 Mayıs 2018
16 Mayıs 2018

Sorumluluk ve özgürlük birbirini tamamlayan iki kavramdır. Sorumluluk duygusu gelişmemiş bir insanın özgürlük anlayışı hem kendisi, hem ailesi,  hem de çevresi için sorun yaratır.  Bu kişiler, kendisine karışılmasını istemeyen, kısıtlanmak istemeyen, başkalarının uyarılarını dikkate almayan davranışlar gösterir.  Özgürlük duygusu gelişmemiş bir insanın da sorumluluk anlayışı sağlıksız olur. Herkesin mutluluğundan kendini sorumlu tutar ve herkesi memnun etmeye çalışır. Kısaca bu iki kavramın dengeli bir şekilde çocuklara kazandırılması en sağlıklı olandır. Bizler de 2. sınıf öğrencilerimizi sorumluluk bilinci konusunda desteklemek için yaptığımız çalışmalara ek olarak atölye çalışmamızda sorumluluk bilincini geliştirme de ailenin katkılarının neler olabileceğini konuştuk. TED Kdz. Ereğli Koleji olarak amacımız potansiyellerinin farkında olan ve bu potansiyelleri en iyi şekilde yöneten bireyler olarak yetiştirmek.

Çalışmamızın sonunda öğrencilerimizin yetiştirdiği limon fidelerini anneler günü öncesinde annelerine hediye ettik.

Çalışmayı düzenleyen İlkokul PDR Uzman’ımız Esra Kuru ’ya ve katılım gösteren tüm 2. sınıf velilerimize teşekkür ederiz.