TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Olarak İngiltere Yaz Okulu Etkinliğimizi Başarıyla Tamamladık.

Devrim Köktuğ Ekip Arkadaşlarına Teşekkür Etti.
16 Haziran 2017
TED Store Açıldı.
9 Eylül 2017
Devrim Köktuğ Ekip Arkadaşlarına Teşekkür Etti.
16 Haziran 2017
TED Store Açıldı.
9 Eylül 2017

18 Haziran- 2 Temmuz tarihleri arasında altı öğrencimiz Londra’da Thames Nehri kıyısında University of East London- Docklands kampüsü içerisinde İngilizce yaz okuluna katılmışlardır.

Yarım gün ders, yarım gün gezi ve aktivite şeklinde planlanan yaz okulunda öğrencilerimiz hem İngilizce dilini ana vatanında öğrenme ve pratik yapma şansı bulmuşlar hem de İngiliz kültürünü, tarihini ve mimarisini yakından görme şansı bulmuşlardır. Ana dili İngilizce olan ülkede sosyal paylaşımlarda bulunma fırsatı yakalamışlardır. Aynı zamanda Üniversite kampüsünde kalan öğrencilerimiz üniversite hayatı hakkında fikir sahibi olmuşlardır.

İki haftanın sonunda genel değerlendirme yapılıp öğrencilerimiz başarı sertifikası almaya hak kazanmışlardır.

Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.