TED Sports Challenge turnuvaları başlıyor!
30 Mart 2022
Anaokulu Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimiz, matematik çalışmalarında.
4 Nisan 2022
TED Sports Challenge turnuvaları başlıyor!
30 Mart 2022
Anaokulu Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimiz, matematik çalışmalarında.
4 Nisan 2022

Erdemir Genel Müdürü ve TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Salih Cem Oral’ın nazik davetleriyle gerçekleşen yemekte TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Vakıf Yönetim kurulu ve okul yöneticilerimiz ile bir araya geldiler.Eğitimde bölgemize kalite katan ve ülkemizin gelecek meşalelerini, aydınlık yarınlarını yetiştirme vizyonuna sahip olan TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okullarının akademik ve sosyal başarılarının değerlendirildiği toplantıda gelecek hedefler ve idealler değerlendirilerek okul yöneticilerimiz fikirlerini ve çalışmalarını paylaştılar.Okulumuzda gelecek dönem yapılması planlanan fiziki yenilikler ve değişimler üzerine konuşularak daha güçlü bir yapı oluşturulduğu ifade edilirken okul ikliminden duyulan memnuniyet dile getirildi.Erdemir Genel Müdürü ve TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Salih Cem Oral, vakıf yönetim kurulu üyemiz Sn. Nahit Hakan Tokay ve vakıf yönetim kurulu üyemiz Sn. Mesut Avcı, Anaokulu ve İlkokul Müdürümüz Betül Hamarat, Ortaokul Müdürümüz C. Sahir Akçakoca, Lise Müdürümüz Funda Makas ve Anaokulu ve İlkokul Müdür Yardımcımız Esra Kuru,TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okullarının bölgemizdeki etkinliğini artırarak devam ettirdiğini, eğitim-öğretimdeki başarıları ile göz doldurduğunu, sürdürülebilir başarının güzel örneklerini verdiğini ifade ederken yeni dönem için her süreçte başarı dileklerini ilettiler.

#eğitimdeğiştirir
#ted