TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Bilim ve Proje Şenliği

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu 3.ve 4.sınıf Öğrencilerimizin Üniversite Heyecanı
22 Mayıs 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji MUN Kulübü Öğrencileri TED Karabük Kolejinde Gerçekleştirilen CYD Konferansına Katıldı
29 Mayıs 2018
22 Mayıs 2018
29 Mayıs 2018

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Atatürk’ün “Dünyada her şey için, yaşam için, başarı için en gerçek yol gösterici bilimdir, fendir. Bilim ve fennin dışında yol gösterici aramak aymazlık, bilgisizlik, doğru yoldan çıkmışlıktır.” sözünden ilham alarak bugünün çocuklarının yarınların bilim insanı olması için “Bilim ve Proje Şenliği” düzenledi.

Bilim ve teknoloji yaşamımızın vazgeçilmez bir parçası olarak hayatımızın her alanında yer almaktadır. Ortaokul öğrencilerimizin bu düşünceleri benimsemesi, öğrencilerimizi bilimsel araştırma, gözlem ve deney yapmaya teşvik etmek; kendilerini bilim insanı gibi hissetmelerine imkân sağlamak, öğrencilerimizin doğuştan gelen merak duygularını motive edip hayal gücü ve yaratıcılıklarını geliştirmek amacıyla yaptığımız etkinliğimizde öğrencilerimiz keyifle görev almışlardır.

Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz Türkçe, matematik, akıl oyunları, fen ve teknoloji, sosyal bilimler, İngilizce, bilişim teknolojileri derslerinde bir sene boyunca yaptıkları projeleri değerli velilerimize 18.00-19.30 saatleri arasında bilimsel gösterilerle ve eğlenceli deneyler eşliğinde sundular.

Yoğun katılımın sağlandığı şenliğimiz, velilerimizin beğenisini kazandı. Velilerimiz böyle güzel bir etkinliği okulumuzda ilk defa organize eden Sayın Okul Müdürümüz Sahir AKÇAKOCA’ya teşekkürlerini sundular.

Bizi bugünümüzde yalnız bırakmayan değerli velilerimize ve emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen, idareci ve tüm okul çalışanlarımıza teşekkür ederiz.