TED Kdz.Ereğli Koleji YKS Tanıtım ve Motivasyon Sunumu Gerçekleştirdik

TED Kdz.Ereğli Koleji Voleybol Genç Erkekler A Takımımız Final’de
15 Ocak 2018
TED Kdz. Ereğli Koleji Anasınıfı ve 4. Sınıf Öğrencilerimiz İle “Yardımlaşma ve İşbirliği Temalı Budyy Çalışmaları
17 Ocak 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Voleybol Genç Erkekler A Takımımız Final’de
15 Ocak 2018
17 Ocak 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji PDR Birimimiz tarafından okulumuz 11. Ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik YKS Tanıtım ve Motivasyon sunumu gerçekleştirildi. Değişen sisteme ayak uydurabilmeleri ve başarılarını, geliştirecekleri sınav teknikleriyle artırabilmeleri adına, sistemin detaylı tanıtımı yapıldı.  Ayrıca öğrencilerimizin sorularını da alarak sistemle ilgili detaylı bilgi sahibi olmaları hedeflendi. Bunun yanında dünya çapında ve ülkemizde başarılı olmuş kişilerin yaşam hikâyeleri ve çalışma şekilleri öğrencilerimizle paylaşıldı.  Harvard’dan Mark Zuckerberg, Bill Gates ve Steve Jobs’un hikayeleri, Boğaziçi Üniversitesi’nden Nevzat Aydın, İdil Türkmenoğlu ve Veysel Berk’in çalışmaya karşı tutumları ve başarıları paylaşıldı. Bu bağlamda, öğrencilerimizin sömestr tatillerini de çalışma alışkanlıklarını gözden geçirerek sistematik bir şekilde tekrar planlayarak değerlendirmeleri hedeflendi. Öğrencilerimizin verimli bir sömestr tatili geçirmelerini diliyoruz.