TED Kdz. Ereğli Kolejinde 20 Mart Dünya Mutluluk Günü Coşku İle Kutlandı!

TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Anasınıfı Öğrencilerimiz “Hayvanlar ve Yaşam Şekilleri” Etkinliği ve Dünya Mutluluk Günü Kutlaması
20 Mart 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji’nde Orman Haftası –Ekinoks-İlkbahar’ın Başlangıcı Etkinliği
22 Mart 2018
20 Mart 2018
22 Mart 2018

Dünya üzerindeki insanların mutluluğu hatırlamaları ve kutlamaları için 2012 yılından itibaren kutlanan 20 Mart Dünya Mutluluk Günü okulumuz TED Kdz. Ereğli Koleji’nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bu etkinlikler çerçevesinde; eğlenceli müziklerle, öğretmen ve öğrencilerimizin dansları ile başlayan gün, değerli konuğumuz Kahkaha Terapisti Eser Mutlu’nun öğrencilerimizle yaptığı Kahkaha Yogası ile renkli görüntülere sahne oldu. Gün, Eser Mutlu’nun akşam saatlerinde okulumuz yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle yaptığı eğlenceli Kahkaha Yogası ile sonlandı.

Bol kahkahalı etkinliğimizden tüm katılımcılar büyük bir memnuniyet içerisinde ayrıldılar.

Etkinlikleri düzenleyen TED Kdz. Ereğli Koleji Okul Yöneticileri ve PDR Birimine, kahkaha yogası ile katkılarından dolayı Eser Mutlu’ya ve yoğun ilgi ile katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.