TED Okulları İlkokul ve Ortaokul Sınav Komisyonları 8. Çalıştayı.

5. Sınıf öğrencilerimizle Uyum- Destek Programı
28 Ağustos 2021
30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 6 ve 7. sınıf öğrencileri “Padlet” uygulamasını kullanarak duygu ve düşüncelerini bizlerle paylaştılar.
31 Ağustos 2021
5. Sınıf öğrencilerimizle Uyum- Destek Programı
28 Ağustos 2021
31 Ağustos 2021

Türk Eğitim Derneği Ölçme ve Değerlendirme Müdürlüğü tarafından 26-27-28 Ağustos 2021 tarihinde düzenlenen “ TED Okulları İlkokul ve Ortaokul Sınav Komisyonları 8. Çalıştayı”na okulumuzun ortaokul kademesinden Türkçe öğretmenimiz Elif Bayrak katılmıştır. Tüm TED okullarında uygulanacak olan sınavların hazırlanması için oluşturulan çalıştayda, öğretmenimiz kendi branşında çalışmalar gerçekleştirmiştir.
#turk_egitim_dernegi
#eğitimdeğiştirir