TED Stage İlkokul’da üç harika performans.

5. sınıf öğrencilerimiz, “Teknolojinin Verimli Kullanımı ve Risk Durumlarıyla Baş Etme” ile ilgili bilgiler edindiler
26 Şubat 2021
10. sınıf öğrencilerimiz ile Fizik dersinde ‘ Dalgalar ‘ ünitesini farklı uygulamalar ve içerikler ile yaptılar.
1 Mart 2021
26 Şubat 2021
1 Mart 2021

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Müzik Bölümü tarafından organize edilen TED Stage İlkokul etkinliğinde bu hafta Kerem Savaşçı ( Keman ), Işıl Özdoğan ( Piyano ), Ömer Efe Konak ( Keman ) performansları ile büyüledi.Öğrencilerimize teşekkür ediyor ve performanslarını kutluyoruz.

Video için TIKLAYINIZ.

TED Stage İlkokul’da üç harika performans.