TED Tarihi İle İçiçe!

Voleybolcularımız Antrenmanda!
15 Haziran 2020
Yılın Son TED Stage Etkinliği!
Voleybolcularımız Antrenmanda!
15 Haziran 2020
Yılın Son TED Stage Etkinliği!
15 Haziran 2020

Anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimiz; logomuzu, okulumuzun ve Türk Eğitim Derneği’nin tarihçesini daha yakından incelediler. Anasınıfı öğrencilerimiz, TED logolu tişört tasarladılar. 1. sınıf öğrencilerimiz, benim gözümden TED temalı resimler çizdiler. 2. sınıflarımızın derslerine, geçen yılki mezunlarımızdan, Can Kınay, Ekin Baran Turan ve Dide Çıkrıkçı katıldılar ve öğrencilerimizle keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. 3. sınıf öğrencilerimiz, okulumuzu neden sevdiklerini ifade ettiler. 4. sınıf öğrencilerimiz de okulumuzun ve Türk Eğitim Derneği’nin tarihçesini incelediler. Okulumuzu daha yakından tanıma şansı buldular. Ayrıca 1997 ve 2000 yılı veli mezunlarımızda anı fotoğraflarını bizler ile paylaştılar..

#tedkdzereğlikolei

Video için TIKLAYINIZ.