TED’DE KIŞ FESTİVALİ

Frohes Neues Jahr !
YENİ YIL HEYECANIMIZ
5 Ocak 2023

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu ve Ortaokulu, öğrencilerimizin hem eğlenceli vakit geçirmeleri hem de sosyal becerilerini geliştirmek adına Kış Festivali düzenledi. Etkinlik, lise öğrencilerimizden oluşan müzik grubumuzun hem çalıp hem söylediği şarkılarla başladı. İlkokul öğrencilerimizin hazırladığı jimnastik gösterisiyse öğrencilerimiz herkesi kendilerine hayran bıraktı. Festivalimizin son bölümünde ise bu yıl il birincilikleri ile akademik başarılarının yanı sıra sportif başarılarıyla da bizleri gururlandıran takımlarımıza karşı öğretmenlerimizden oluşan takımların karşılaşmaları güne damga vurdu. İlk olarak İl Birincisi Yıldız Erkekler Basketbol Takımımız ile ortaokul öğretmenlerimiz, ardından İl Birincisi Yıldız Erkekler Voleybol Takımımız ile ortaokul öğretmenlerimiz, son olarak İlçe Birincisi Yıldız Kızlar Voleybol Takımımız ile ilkokul öğretmenlerimiz arasında maçlar yapıldı. Ayrıca İlçe Birincisi Yıldız Kızlar Voleybol Takımımız ile ortaokul öğretmenlerimizle de bir maç yapan öğrencilerimiz keyifli bir gün geçirdi.

#tedkdzereğlikoleji #tedliolmakayrıcalıktır #eğitimdeğiştirir #ted

Video İçin Tıklayınız : TED’DE KIŞ FESTİVALİ