“TEDMeets”

‘LGS Yolculuğu’
‘’ Türkçenin Etkili ve Doğru Kullanımı’’
24 Ekim 2022

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi olarak alanında uzman akademisyenlerin, yazarların, eğitimcilerin katılımı ile düzenlenen “TEDMeets” etkinliklerinin ilki Doç. Dr. Okan BİLGİN’in katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Program Bartın Amasra’da yaşamını yitiren Maden Şehitlerimizi anmak için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlamıştır. Okul Müdürümüz Funda MAKAS’ın konuşmalarının ardından sahneye çıkan Doç. Dr. Okan BİLGİN “Yaşamın Anlamı” konulu sunumunu gerçekleştirmiştir.

Program Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Harun AKGÜL ve Okul Müdürümüz Funda MAKAS’ın plaket ve çiçek takdimi ile sona ermiştir.

Katılım sağlayan saygıdeğer velilerimize, sevgili öğrencilerimize ve tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

#eğitimdeğiştirir
#ted