5. ve 7. sınıf öğrencilerimiz, skills derslerinde.
8 Kasım 2021
İlkokul öğrencilerimiz, Atatürk’e olan sevgilerini, saygı ve özlemlerini sanatla yaşadılar, anlattılar.
9 Kasım 2021
5. ve 7. sınıf öğrencilerimiz, skills derslerinde.
8 Kasım 2021
9 Kasım 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 6. sınıf öğrencilerimiz, skills derslerinde dört dil becerisi üzerine farklı aktiviteler yapmaktadır. Bu haftaki derslerinde yazma becerisi üzerine pratik yapan öğrencilerimiz, okudukları Oliver Twist hikaye kitabının önceki bölümleri ile ilgili takım çalışması yaparak, kendilerinden istenen yönergeye uygun yazılarını tamamladılar. Kitabın ana karakteri olan Oliver Twist’ in ağzından, başka bir karaktere mektup yazdılar. Öğrencilerimiz öğrendikleri kelimeleri ve cümle yapılarını bu çalışma üzerinden tekrar etmiş oldular.

#eğitimdeğiştirir
#ted