Texas’tan Önce Kutlama, Ardından Kültür Kutusu

2 Ocak 2020
Laboratuvar Dersindeyiz!
3 Ocak 2020

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerimize, Kanada ‘dan gelen yılbaşı süsü kutusundan sonra şimdi de Amerika Texas’tan kültür kutusu (Culture Box) geldi.

Geçtiğimiz günlerde Türkçe pankartla yeni yılımızı kutlayan Davis Intermediate School öğrencileri, içerisinde her öğrencimize ayrı ayrı yazılmış mektup, kitap ayraçları, Texas haritalı yapıştırmalar, yürüttükleri ‘Kindness Rocks’ isimli sosyal sorumluluk projesi ile ilgili boyadıkları taşlar, büyük Texas haritası ve takvim bulunan bir hediye kutusu gönderdiler. Kültürel iletişim en canlı hali olan bu tarz projeleri keyifle uygulayan öğrencilerimiz, kendi kültürümüzü yansıtan Culture Box’ı heyecanla hazırlamaya başladı.

#DavisIntermediateMulticulturalClub