TIME CAPSULE ‘ Zaman Kapsülü’ Etkinliği.

Ortaokul öğrencilerimiz bilişim dünyasına merhaba dedi.
13 Eylül 2021
Mini TED Öğrencilerimiz ,atık malzemelerle kendi renkli dünyalarını sanata dönüştürdüler.
14 Eylül 2021
Ortaokul öğrencilerimiz bilişim dünyasına merhaba dedi.
13 Eylül 2021
14 Eylül 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 5. ve 6. sınıf öğrencilerimiz, İngilizce Skills derslerinde 8. sınıf oldukları zaman açabilecekleri, yapmayı sevdikleri aktiviteleri, gitmekten keyif aldıkları yerleri, en çok kullandıkları uygulamaları ve kendileriyle ilgili daha bir çok bilgiyi içeren TIME CAPSULE ‘ Zaman Kapsülü’ etkinliğini heyecanla ve keyifle tamamladılar.

Zaman geçtikçe nasıl büyümüş olacaklarını, fikir ve isteklerinin nasıl değişebileceğini görmelerini sağlayacak bu aktivite ile öğrencilerimiz geleceğe bir anı bırakmış oldu.

#eğitimdeğiştirir
#ted