“TKJMUN 2023 Konferansı”

“İlkokul Satranç Takımımız İl 3.sü”
“TED Stage”
14 Nisan 2023
“İlkokul Satranç Takımımız İl 3.sü”
“TED Stage”
14 Nisan 2023

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu JMUN kulüp öğrencilerimiz 24-25 Mart tarihleri arasında TED Kayseri Koleji’nin düzenlediği online ‘TKJMUN 2023’ konferansına katıldılar.

Birleşmiş Milletlere üye ülkelerin sorunlarının tartışılıp çözüm önerileri üretildiği konferansta 6.sınıf öğrencilerimizden Aslı Doğantez, İpek Berra Yurtseven, Yusuf İrfan Sarı ve 7.sınıf öğrencilerimizden Arcan Altürk, Ömer Ege Özçelik, Doğa Sıdal, Alya Baykal, Tuna Yaşayan, Taylan Efe Kırlı konferansta yoğun emek harcayarak hem verimli hem de keyifli zaman geçirdiler.

Delegeler; ‘’ World Health Assembly’’, ‘’ Commission for Social Development’’, ‘’United Nations Educational, Scientific & Cultural Organization’’ ve ‘’Human Rights Council’’ komisyonlarında yer aldılar.

World Health Assembly komitesinde yer alan Ömer Ege Özçelik ‘’ Outstanding Delegate’’ ve Arcan

Altürk ‘’Commendation’’ ödüllerini, United Nations Educational, Scientific & Cultural Organization

komitesinde yer alan Yusuf İrfan Sarı‘’Commendation’’ ödülünü, Commission for Social Development komitesinde yer alan Aslı Doğantez ise ‘’Outstanding Delegate’’ ödülünü almaya hak kazandı.

JMUN Kulübü öğrencilerimiz ile gurur duyuyor, bu özverili ve başarılı çalışmalarını kutluyoruz. Kulüp

öğretmenlerimiz Büşra Topaloğlu, Pınar Egeli ve ayrıca kulüp çalışmalarımıza destek veren Lise MUN

Kulübü başkanı öğrencimiz Asmin Altürk’e de emekleri için teşekkür ediyoruz.

#eğitimdeğiştirir
#ted