Türk Eğitim Derneğinin TED Okullarında Göreve Yeni Başlayan İngilizce Öğretmenleri Yönelik Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

Eskrimde Büyük Başarı
11 Eylül 2018
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Lise 9. Sınıf Öğrencilerimizin Oryantasyon Günleri Başladı.
12 Eylül 2018
Eskrimde Büyük Başarı
11 Eylül 2018
12 Eylül 2018

Türk Eğitim Derneğinin TED Okullarında göreve yeni başlayan İngilizce öğretmenlerine yönelik, 3-6 Eylül tarihleri arasında Yabancı Dil öğretimi kapsamında kullanılan etkili öğretim yöntemleri, çeşitli aktivite kullanımı, sınıf yönetimi, ders planı yapma ve seçilen ders kitabını adapte etme gibi konuları içeren eğitim verildi. Eğitim TED Karabük Koleji’ miz ev sahipliğinde gerçekleşti.

Okulumuz mentorleri Anıl KAYA ve Pınar EGELİ’nin sunumlarıyla gerçekleştirilen oryantasyon eğitimde okulumuz öğretmenlerinden Seda ORHAN katılımcı olarak yer aldı.

TED Karabük Koleji’ mize ve mentor öğretmenlerimize teşekkür ederiz.