Türkiye Briç Federasyonu’nun U16 TBF Simultane İkili Turnuvası , Okulumuzun 50.Yıl Etkinliği Kapsamında Gerçekleştirildi

TED Kdz.Ereğli Koleji Özel İlkokulu 4. Sınıf Öğrencilerimiz “The Loud House Etkinliğine” Katıldılar
16 Mayıs 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Özel İlkokulu Öğrencimiz U10 Uluslararası Kılıç Kupasında 3. Olmuştur.
16 Mayıs 2018

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okullarında 2013 yılında briç antrenörümüz sn. Seyhan Demiroğlu ile briç çalışmalarına başlandı.

Okulumuzun kuruluşunun 50. Yılında Briç Federasyonunun Türkiye genelinde düzenlediği U16 BRİÇ turnuvasında sporcularımızdan Duru Naz MUTİ ve Egemen Çivici İl 1.si ve TÜRKİYE 3.sü olmuştur. Öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

Mini Briç turnuvasında 1. Yaren Kısa- Defne Şuğle  ,  2. Öykü Altun- Elçin Aslan , 3. Volga Kuzey Şen-Emir Selami Güneri olmuştur..

U21 dalında takım maçı yapıldı.

1. Doğa Tombuloğlu – Zeren Kısa- Jiyan İlhan- Doruk Efe Muti takımı

2.Sude Keski – Öykü Su Kodaş – Alp Kadıoğlu- Arda  takımı olmuştur

Turnuvada bizlerden desteklerini esirgemeyen Kdz.Ereğli Briç İhtisas Spor Kulübü ve Akçakoca Palamut Briç Kulübüne teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerimizi, ailelerini ve antrenörümüz Seyhan Demiroğlu’nu kutluyoruz.