Türkiye Briç Turnuvası’nda Ödülleri Topladık

Öğrencimiz, MUN Konferansı’nın En İyi Delegesi Oldu
Okulumuz, Uluslararası Festival’den Ödülle Döndü
6 Mayıs 2019

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak Türkiye Briç Federasyonu tarafından gerçekleştirilen 2. U16 Simultane İkili Briç Turnuvası’nda tüm ödülleri topladı. Turnuvada Türkiye genel sıralamasında öğrencilerimiz Eren Aslan ve Mehmet Keleş’ten oluşan ekip birinci, Yaren Kısa ve Defne Şuğle’den oluşan ekip ikinci, Duru Naz Muti ve Egemen Çivici’den oluşan ekip ise üçüncü oldu.

Kızlar kategorisinde ise öğrencilerimiz Beyza Demir-Beren Konak ikilisi Türkiye birincisi olmayı başardı.

Karışık kategoride de yine öğrencilerimiz Nisa Tanrıkulu ve Deniz Rüzgar Akyürek’ten oluşan ekip Türkiye üçüncüsü oldu.

Okulumuz 4 Mayıs 2019 Saat 13.00’da Türkiye genelinde aynı anda başlayan turnuvaya, ev sahipliği yapan üç merkezden birisiydi.

#tedbriçşampiyona2019