TÜRKİYE OKULLAR ARASI ZEKA OYUNLARI İL FİNALLERİ

7. sınıf öğrencilerimiz Sosyal Bilgiler derslerinde.
10 Mart 2022
7. sınıf öğrencilerimiz Sosyal Bilgiler derslerinde
11 Mart 2022
7. sınıf öğrencilerimiz Sosyal Bilgiler derslerinde.
10 Mart 2022
7. sınıf öğrencilerimiz Sosyal Bilgiler derslerinde
11 Mart 2022

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi 9,10 ve 11. sınıf öğrencilerimizin katıldığı, danışmanlığını ve çalıştırıcılığını okulumuz Matematik öğretmeni PINAR DEMİRKOL’un yapmış olduğu okul zeka oyunları takımlarımız 19 Şubat 2022 tarihinde TZV ‘nın düzenlemiş olduğu TÜRKİYE OKULLAR ARASI ZEKA OYUNLARI İL FİNALLERİ sınavında okullarını başarı ile temsil ettiler. Öğrencilerimize başarı ve katılım sertifikaları TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Vakıf Üyesi Sayın N. Hakan TOKAY ve Sayın Mesut AVCI, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Müdürü Funda MAKAS tarafından verildi. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.9. sınıflardaAHMET YORULMAZZİYA TUNA KUKULSEMANUR ERSAN BERRAK PEKER den oluşan takımımız 315 okul arasından il birincisi , Türkiye 25. si 10. sınıflardaKIVANÇ ÇAPARMERT EREN ALTUNTAŞEMRE FİKRİ KOÇAKORÇUN AKKOYUNİREM EKİMASMİN ALTÜRK ten oluşan takımımız 322 okul arasından il birincisi, Türkiye 3. sü11. sınıflardaMERTCAN OKUT tan oluşan takımımız 212 okul arasından il birinciyi, Türkiye 33. sü olmuşlardır. Okul takımlarımız 26 Mart 2022 Cumartesi günü Bölge Finallerine katılacaklardır.

#eğitimdeğiştirir
#ted