TÜRKİYE OKULLAR ARASI ZEKÂ OYUNLARI ŞAMPİYONASI

Anadolu Yıldızlar Ligi Tenis Grup Müsabakaları
10. Sınıf Bireysel Veli Bilgilendirme toplantısı
19 Nisan 2022

Türk Zekâ Vakfı’nın düzenlemiş olduğu TÜRKİYE OKULLAR ARASI ZEKÂ OYUNLARI ŞAMPİYONASI İL FİNALLERİ’ne katılan öğrencilerimiz; Kıvanç ÇAPAR, Mert Eren ALTUNTAŞ, Emre Fikri KOÇAK, Orçun AKKOYUN ve İrem EKİM Türkiye 3. lüğü elde etmişlerdir. Kdz. Ereğli Kaymakamımız Sayın Mehmet YAPICI başarılarından ötürü öğrencilerimizi, Lise Müdürümüz Sayın Funda MAKAS’ı ve Matematik Öğretmeni Pınar Demirkol’u makamında ağırladı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail AKSOY’un da yer aldığı buluşmada öğrencilerimiz tebrik edilerek öğrencilerimize hediyeleri verildi. Sayın Kaymakamımız Mehmet YAPICI’ya ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail AKSOY’a nazik davetlerinden dolayı teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

#eğitimdeğiştirir
#ted