Türkiye Okullar Arası Zeka Şampiyonası Ödülleri

4. sınıf velilerimize “Ortaokullu Olmak” konulu sunum gerçekleştirildi.
9 Mart 2021
5. sınıf öğrencilerimiz, Kızılay ve TEMA’nın internet sitelerini online olarak ziyaret ettiler.
10 Mart 2021
4. sınıf velilerimize “Ortaokullu Olmak” konulu sunum gerçekleştirildi.
9 Mart 2021
10 Mart 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Zeka Oyunları Takımı öğrencilerimiz Mertcan OKUT, Yiğit Alp ÖZDEMİR ve Arda ARGÜN’e ve takım lideri öğretmenimiz Pınar DEMİRKOL’ a Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen “Türkiye Okullar Arası Zeka Şampiyonası’nda” aldıkları Türkiye 10 ve 14.lüğü / Bölge 1 ve 2.liği derecelerinden dolayı okulumuz Genel Koordinatör ve Lise Müdürü tarafından teşekkür plaketleri ve hediyeleri verilerek başarıları kutlanmıştır.

Öğrencilerimize 20 Mart 2021 tarihinde yapılacak olan final oyunlarında başarılar diliyoruz.

#tedliolmakayrıcalıktır

#eğitimdeğiştirir