Türkiye’nin ilk “Gezici Kitabevi” projesi olan PAFİN Okulumuzda

Öğrencilerimiz Üniversiteleri Tanıyor
20 Kasım 2018
ABD Büyükelçiliği Eğitim Ateşesi Sayın David Fay ’den Okulumuza Ziyaret !
27 Kasım 2018
Öğrencilerimiz Üniversiteleri Tanıyor
20 Kasım 2018
ABD Büyükelçiliği Eğitim Ateşesi Sayın David Fay ’den Okulumuza Ziyaret !
27 Kasım 2018

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı edinmelerinde, yaşamlarını kitaplar sayesinde renklendirmelerinde, kendini ve dünyayı tanıyan ve anlamlandıran, okuma kültürüne sahip bireyler olmaları yolunda onlara eşlik ediyoruz. Bu anlamda “Her çocuk okumalıdır.” fikrinden yola çıkarak oluşturulan ve tüm çocuklara armağan edilen Türkiye’nin ilk “Gezici Kitabevi” projesi olan PAFİN’i 19-20 Kasım 2018 tarihlerinde okulumuzda ağırladık. Öğrencilerimiz bu tarihlerde okul bahçesinde yer alan PAFİN’i, öğretmenleri eşliğinde ziyaret ettiler, kitaplar hakkında bilgi edindiler ve istedikleri kitapları inceleyip aldılar. Okumayı seven ve PAFİN’e yoğun ilgi gösteren öğrencilerimize, okuma kültürüne sahip nesiller yetiştirme çabasına önem veren veli ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

#pafin

#herçocukokumalı