Uluslararası Bilgi İşlemsel ve Enformatik Düşünme Etkinliği Sertifika Töreni

Hour of Code
7 Aralık 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Beden Eğitimi Zümresi Ortaokul Sınıflar Arası Basketbol Turnuvası
15 Aralık 2018
Hour of Code
7 Aralık 2018
15 Aralık 2018

Bilgi işlemsel düşünme, genel olarak bilgisayar programı yazmak için gereken problem çözme becerilerinin ve tekniklerinin kullanımıdır. Bu teknikler arasında görevleri parçalara bölerek çözme, algoritma tasarımı, desen tanıma, desen genelleme ve soyutlama gibi beceriler yer almaktadır. Öğrencilerimiz bu becerilerini geliştirmek adına Uluslararası Bilgi İşlemsel ve Enformatik Düşünme Etkinliği olan Bilge Kunduz’a katılımları sonucunda sertifikalarını almaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. “