Uluslararası STEM Olimpiyatı

Uluslararası STEM Olimpiyatı Dünya 1.si
16 Şubat 2022
4. Sınıf öğrencilerimiz Ekolojik Yaşam kulübünde.
Uluslararası STEM Olimpiyatı Dünya 1.si
16 Şubat 2022
4. Sınıf öğrencilerimiz Ekolojik Yaşam kulübünde.
16 Şubat 2022

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz ile katıldığımız 6 Şubat 2022 tarihindeki International STEM Olympiad (Uluslararası STEM Olimpiyatı) kapsamında Middle Grup (7, 8 ve 9. sınıflar) ve Senior Grup (10, 11 ve 12. sınıflar) ön elemelerinde Popular Science (Popüler Bilim) alanında yarışma finalistleri belli oldu. Öğrencilerimizden Emre Fikri Koçak, Kıvanç Çapar, İbrahim Azat Balcı, Mert Eren Altuntaş, İrem Ekim, Beyza Demir, Hiranur Eker, Ziya Tuna Kukul Popüler Bilim alanında sınava girerek 27 Şubat 2022 tarihinde yapılacak finallere katılmaya hak kazandılar. Yarışmaya 93 ülkeden 7695 öğrenci katılım göstermiştir. Öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan öğretmenleri Cemre TOMAÇ’a ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, final yarışması için şimdiden başarılar diliyoruz.

#eğitimdeğiştirir
#ted