“Uluslararası STEM Olimpiyatı”

“TED Geleceğe El Ele Komitesi”
“Ayın Teması”
19 Mart 2024
“TED Geleceğe El Ele Komitesi”
“Ayın Teması”
19 Mart 2024

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencimiz Ziya Tuna Kukul International STEM Olympiad (Uluslararası STEM Olimpiyatı) Dünya derecelerinden sonra Main Team Organisation GmbH tarafından düzenlenen The International Neo Science Olympiad (Uluslararası Neo Science Olimpiyatı) tarafından özel olarak davet almıştır. Olimpiyat Fizik branş içeriği, gerçek yaşam problemlerini disiplinler arası bir yaklaşım ve eleştirel düşünme becerileri ile harmanlayarak fizik prensiplerinin derinlerine inip uygulamalı çözümler üretmeye yöneliktir. 21 Ocak 2024 Pazar günü gerçekleştirilen NEO SCIENCE OLİMPİYATI Fizik branşında 11. sınıflar içerisinde Dünya 3.sü olmuştur. Öğrencimiz Haziran ayında Amerika New York’ta yapılacak olan finallere katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimiz Ziya Tuna Kukul’u ve Fizik Danışman Öğretmeni Cemre Tomaç’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

#tedkdzereğlikoleji #tedliolmakayrıcalıktır #eğitimdeğiştirir #ted