Vakıf Yönetim Kurulu Toplantısı.

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız.
Oyuncak Evi’ne ziyaret
24 Ekim 2022
Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız.
Oyuncak Evi’ne ziyaret
24 Ekim 2022

Erdemir Genel Müdürü ve TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız,Sn. Niyazi Aşkın PEKER’in nazik davetleriyle gerçekleşen yemekte Türk Eğitim Derneği Genel Müdürü V.;Kurucu Temsilcimiz,Sn. Ali ŞENER,TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Vakıf Yönetim Kurulu üyelerimiz ve okul yöneticilerimiz ile bir araya geldiler.

Eğitimde bölgemizin gelişimini önceleyen ve ülkemizin gelecek meşalelerini, aydınlık yarınlarını yetiştirme vizyonuna sahip olan TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okullarının akademik ve sosyal başarılarının değerlendirildiği toplantıda gelecek hedefler ve idealler değerlendirilerek okul yöneticilerimiz, fikirlerini ve çalışmalarını paylaştılar.

Erdemir Genel Müdürü ve TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Niyazi Aşkın PEKER ve Türk Eğitim Derneği Genel Müdürü Sn. Ali ŞENER birlikte geçmiş dönem hizmetlerinden ötürü eski vakıf yönetim kurulu üyesi Sn. Ramazan ÇELİK’e plaketlerini takdim ettiler. Yemeğe katılan vakıf katılan diğer yönetim kurulu üyelerimiz, Sn. Mesut Avcı, Sn.Nahit Hakan Tokay, Sn.Uğur Seçkin, Sn.Bülent Hatipoğlu, Sn.Ahmet İsfendiyar; Anaokulu ve İlkokul Müdürümüz Betül Hamarat, Ortaokul Müdürümüz C. Sahir Akçakoca, Lise Müdürümüz Funda Makas, Mali ve İdari İşler Müdürü Raci Erkan Kahraman, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okullarının bölgemizdeki etkinliğini artırarak devam ettirdiğini, eğitim-öğretimdeki başarıları ile göz doldurduğunu, sürdürülebilir başarının güzel örneklerini verdiğini ifade ederken yeni dönem için her süreçte başarı dileklerini ilettiler.

#tedliolmakayrıcalıktır
#eğitimdeğiştirir