Veli Oku-Yorum Kitap Paylaşım Toplantısı – Kedi Beşiği

3 Nisan 2017
Öğrencimiz “Türkiye Yelken Şampiyonası”nda Okulumuzu Başarıyla Temsil Etti
10 Nisan 2017

TED Kdz. Ereğli Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Azra Güldal liderliğinde “Veli Oku-Yorum” kitap paylaşım toplantısı. Mart ayı toplantısı gerçekleştirildi.

Kurt Vonnegut’un Kedi Beşiği adlı kitabının konuşulduğu toplantıya Songül Ulusoy, Duygu Avkan Altürk, Serpil Kefeli, Filiz Işıkdemir, Züheyla Şeker, Ülker Aksu, Rabia Mumcu, Halil Bakar, Yaşar Baykal, Anıl Argün ve Sevgül Aker katıldı.

Bilim kurgu türünde yazılmış bir kitap olan Kedi Beşiği, Bokonizm denen bir dinden bahsetmektedir. Kitap ile ilgili görüşlerin paylaşıldığı toplantıda kitaba adını veren kedi beşiği oyununu oynayan velilerimiz ile keyifli zaman geçirdik.

12 Nisan Çarşamba günü, Mısırlı yazar Alâ El Asuani tarafından yazılmış Yakupyan Apartmanı adlı kitap ile ilgili görüşlerimizi paylaşmak üzere bir araya geleceğiz. Katılmak isteyen velilerimizi bekliyoruz.