Word Wizards Yarışması

17 Şubat 2017
Üşüyen Çocuk Kalmasın
3 Mart 2017

3 Mart 2017 Cuma günü okulumuzda Yabancı Diller Zümresi tarafından WORD WIZARDS 2017 kelime yarışması düzenlendi. Yarışmada,  2, 3, 4, 5 ve 6. sınıftan; belirli bir sınav sonucuna göre seçilen öğrencilerimiz,  İngilizce ve Almanca ( 6. Sınıflar hariç ) sorulara yanıt verdiler. Tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz yarışmayı coşkuyla ve heyecanla izlediler. Kazanan takım WHITE TEAM oldu. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize sertifikaları, kazanan gruba da madalyaları verildi. Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.
RED TEAM

Kaan Bora Mert
Yankı Tiynak
Batu Galin

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından 3 Mart 2017 tarihinde  “9.Üniversite Tanıtım Fuarı” düzenlendi. 19 farklı üniversite tanıtım stantlarında broşür ve tanıtım kitapçıkları eşliğinde kendilerini, bölümlerini tanıtmışlardır.

Düzenlediğimiz fuarımıza TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi öğrenci ve velilerimiz yoğun katılım sağlamışlardır. Öğrenciler üniversite temsilcileri ile tanışarak, üniversitelerin genel yapısı, imkânları, puanları ve bölümlerin içerikleri hakkında bilgi sahibi olmuşlardır. Öğrenciler edindikleri deneyimler ile kendilerine mesleki alanda yol haritası belirlemede fikir sahibi oldular.

TED KDZ. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi olarak 03 Mart günü düzenlediğimiz Üniversite Tanıtım Fuarı etkinliğimize katılım sağlayan üniversiteler:

TED Üniversitesi
Sabancı Üniversitesi
Bilgi Üniversitesi
İTÜ Üniversitesi>
Yeditepe Üniversitesi
Okan Üniversitesi
Özyeğin Üniversitesi
Bülent Ecevit Üniversitesi
Kadir Has Üniversitesi
Işık Üniversitesi
İstanbul Aydın Üniversitesi
Nişantaşı Üniversitesi
Gelişim Üniversitesi
Beykent Üniversitesi
Düzce Üniversitesi
Bahçeşehir Üniversitesi
Adnan Menderes Üniversitesi
Atılım Üniversitesi
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi
Organizasyonu düzenleyen Ortaokul Rehber Öğretmeni Mahmud TAŞ’a, Lise Rehber Öğretmeni Esra KURU’ya, PDR Bölüm Başkanı Esra Nur ÜÇKOL’a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.