Yazar İle Söyleşi…

2. sınıf öğrencimiz Ela Soy, Kızlar 8 Yaş Satranç Turnuvası’nda il 2’ncisi olmuştur.
16 Aralık 2021
Genç Erkekler Masa Tenisi İl finallerine katılan takımımız il 4. sü olmuştur.
16 Aralık 2021
Genç Erkekler Masa Tenisi İl finallerine katılan takımımız il 4. sü olmuştur.
16 Aralık 2021

Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra sosyal, sanatla barışık, yaratıcı düşünebilen, okuduğunu anlayan, eleştirel düşünebilen bireyler olmalarını hedefleyen TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu, bu kapsamda düzenlediği yazar etkinliklerinden birincisini 5 ve 6. sınıf öğrencilerimizle “Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler” kitabının yazarı Sayın Süleyman Bulut ile gerçekleştirdi. Atatürk’ün bilinmeyen fotoğrafları ile başlayan sunum, öğrencilerimizin Atatürk hakkında merak ettikleri soruları yazarımıza sormasıyla ve Atatürk üzerine yapılan keyifli sohbetle devam etti.

#eğitimdeğiştirir
#ted