Yazar Kalıpçı’dan Okulumuza Özel Teşekkür

14 Mayıs 2019
Besni’den Selam Var
15 Mayıs 2019

Araştırmacı Yazar İlknur Güntürkün Kalıpçı, ilçemizde verdiği “Her Yönüyle İnsan Atatürk” konulu konferansa, öğrencileriyle katılım gösteren tek okul olan TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları’na teşekkür etti.

Yazar Kalıpçı, Kdz. Ereğli’de Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Sanat Kurumu, Karadeniz Ereğli Doğa ve Kültürünü Yaşatma Derneği, Karadeniz Ereğli Lisesi Mezunları Derneği ve Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi Mezunları Derneği tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde 13 Mayıs Pazartesi günü Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda bir konferans verdi.

Öğrencilerimizi “TED Kolejinin, Atatürk’ün ‘bütün umudum sizdedir’ dediği pırıl pırıl öğrencileri” diye tarif eden Yazar Kalıpçı, konferansındaki tablodan memnuniyetini dile getirdi.