Yeni Liseliler Okulda!

3 Eylül 2019
İngilizce Öğretmenleri Oryantasyon Programı Sona Erdi
5 Eylül 2019

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi 9. Sınıf öğrencilerimiz, oryantasyon ve tanışma programı kapsamında okulda ilk günlerini geçirdiler. 2019-2020 eğitim öğretim yılı öncesinde Okul yöneticileri ve öğretmenleri ile bir araya gelen öğrencilerimiz, Genel Koordinatör ve Lise Müdürü Nilay Hanlıoğlu’nun konuşmasıyla başlayan bilgilendirme toplantısında Lise Müdür Yardımcısı Şahin Bozkurt ile Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik zümresi öğretmenlerinin sunumlarını dinlediler. Öğrencilerimiz ardından Spor, Kültür ve Sanat zümresi öğretmenlerimiz tarafından Lise Spor Salonu’nda düzenlenen bir dizi etkinlikte tanışma ve kaynaşma fırsatı buldular. 9.sınıf öğrencilerimize lise öğrenimlerinin ilk gününde içinde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Söylev’i, çeşitli doküman ve TED aidiyet ürünlerinin bulunduğu bir çanta verildi.

Oryantasyon programının ilk günü, lise avlusunda kesilen pastayla son buldu.