YENİ YIL SOSYAL SORUMLULUK PROJEMİZ!

Yıldız Erkek Basketbol Takımımız il birincisi.
Frohes Neues Jahr !
5 Ocak 2023
Yıldız Erkek Basketbol Takımımız il birincisi.
Frohes Neues Jahr !
5 Ocak 2023

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Sosyal Bilgiler zümresi öğretmenlerimiz tarafından planlanan “Oyuncağımı Paylaşmaya Geldim” projesi, Yazıcılar Köyü İlkokulu’nun minik öğrencilerini neşeye boğdu. Her yıl okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmenleri tarafından öğrencilerimizin farkındalığını artırmak amacıyla planlanan “kardeş okul” düşüncesi çerçevesinde çeşitli sosyal sorumluluk projeleri yapılmaktadır. Bu yıl da, Yazıcılar Köyü İlkokulu’nun Anasınıfı öğrencileri için, öğrencilerimiz tarafından gönderilen oyuncaklar, minik öğrencilere yeni yıl hediyesi olarak götürüldü. Anasınıfı öğrencileri bu anlamlı paylaşım için, abla ve abilerine teşekkürlerini ve sevgilerini gönderdi. Bizler de bizi sevgiyle karşılayan Tuğba öğretmenimize ve sınıf öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz.

“Bir çocuk mutlu olur, dünya mutlu olur” felsefesiyle, okulumuzun misyonunu yaşatmaya devam edeceğiz.

Tüm çocuklarımızın yeni yılı kutlu olsun!

#eğitimdeğiştirir
#ted