YILDIZ KIZLAR YÜZME TAKIMIMIZ İL 1.si

1 Mart 2022
“Aile Katılımı” etkinlikleri.
4 Mart 2022

TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU YILDIZ KIZLAR YÜZME TAKIMIMIZ İL 1.si2021-2022 eğitim-öğretim yılı yıldızlar yüzme okul sporları müsabakaları il ve ilçede okulların katılımlarıyla gerçekleşti. Zonguldak’ta Bülent Ecevit Üniversitesi havuzunda heyecanlı rekabet içerisinde geçen yarışmalar TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Yıldız Kız Takımının şampiyonluğuyla sonuçlandı. Şampiyonluğa giden yolda sporcularımız; Ada Berva HAMARAT, Ecrin YAMAN, Aslı TANRIKULU, Naz Elmas YILDIRIM 9 altın madalya ve 6 bronz madalya alarak toplamda 2594 puan toplayarak Zonguldak İl 1.‘si olmuş; kupa kazanmayı hak etmişlerdir. Öğrencilerimize ödüllerini ve belgelerini ortaokul müdürümüz Sayın C.Sahir Akçakoca tarafından verilmiştir. Sporcularımızı mücadelelerinden ve başarılarından ötürü tebrik eder; Kocaeli’de yapılacak yarışmalarda başarılar dileriz.

#eğitimdeğiştirir
#ted