Yönetmen Özgen, Tam Eğitim Burslu Öğrencilerimizle Buluştu

Parkur Spor 2 Oyununa Hazır Mısınız?
Ortaokul Öğrencilerimizden Görsel Şov
7 Aralık 2020
Parkur Spor 2 Oyununa Hazır Mısınız?
Ortaokul Öğrencilerimizden Görsel Şov
7 Aralık 2020

Türk Eğitim Derneği Geleceğe El Ele Komitesi üyeleri ve Yönetmen Hasan Özgen, TED Tam Eğitim Burslu öğrencilerimizle düzenlenen online etkinlikte bir araya geldi.

Okulumuz ile birlikte TED Zonguldak Koleji ve TED Van Koleji Tam Eğitim Burslu öğrencilerinin de katıldığı ve iki gün süren etkinliklerde Yönetmen Hasan Özgen, önemli bilgiler paylaştı.

Uzun yıllar kameraman, görüntü yönetmeni, senarist ve yönetmen olarak çalışan Özgen, Müjdat Gezen Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Akademi İstanbul’da ve GSÜ İletişim Fakültesi’nde “Belgesel Sinema” dersleri veriyor. Belgesel film yönetmenliğinin yanı sıra “sosyal projeler” ve “iletişim” alanlarında danışmanlık da yapan Özgen’in yönetmenliğini ve görüntü yönetmenliğini yaptığı 40’a yakın belgeseli ve filmi bulunuyor.