Zeka Takımımıza Kaymakam Çorumluoğlu’ndan Kutlama

Cumhuriyet Briç Şampiyonası’nda Birincilik Ödülü
6 Kasım 2019
Becerikli Eller İş Başında!
Cumhuriyet Briç Şampiyonası’nda Birincilik Ödülü
6 Kasım 2019
Becerikli Eller İş Başında!
6 Kasım 2019

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası’nda lise kategorisinde Zonguldak birincisi ve Karadeniz Bölge Üçüncüsü olarak Trabzon’daki bölge finallerine katılmaya hak kazanan TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi öğrencilerimiz Arda Argün, Yiğit Alp Özdemir ve Mertcan Okut ile Ortaokul kategorisinde bölge finallerine çıkan 6. Sınıf öğrencimiz Onat Akın’ı kutladı.
Öğrencilerimizi Okulumuz Genel Koordinatörü ve Lise Müdürü Nilay Hanlıoğlu ve Matematik Öğretmeni Pınar Demirkol ile birlikte makamında kabul eden Kaymakam Çorumluoğlu, plaket ve başarı belgesi verdi.
Nilay Hanlıoğlu da öğrencilerimize teşekkür belgesi ve hediyelerini vererek 16 Kasım’da Trabzon’daki bölge finallerinde başarılar diledi.