“ZORLU PATİKALAR”

7.sınıf öğrencilerimiz fen bilimleri dersinde homojen ve heterojen karışımları incelediler.
20 Nisan 2021
MUN( Model United Nations ) kulübü öğrencilerimiz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
20 Nisan 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Beden Eğitimi ve Spor Zümresi öğretmenlerimizin tasarladığı bir etkinliğimizi daha sizlerle paylaşmak istedik. Etkinliğimizin adı Zorlu Patika. Uzaktan eğitime devam ettiğimiz bu süreçte ailece vakit geçirebileceğiniz ve spor yapabileceğiniz uygulamamızın linki aşağıdaki gibidir. Hepinize eğlenceli ve bol egzersizli oyunlar dileriz.

Video İçin Tıklayınız : Zorlu Patikalar Oyunu

#tedsks