TED Kdz. Ereğli Koleji MOSKOVA Yolunda

TED Kdz.Ereğli Koleji İlköğretim 4.Sınıf Öğrencilerimizle Hoşgörünün Hayatımızdaki Önemini Konuştuk.
26 Aralık 2017
TED Kdz. Ereğli Koleji Leonardo Çizimleriyle Buluştu
27 Aralık 2017
26 Aralık 2017
TED Kdz. Ereğli Koleji Leonardo Çizimleriyle Buluştu
27 Aralık 2017

Rusya’nın önderliğinde 14 ülkenin katılımıyla Ural Federal Bölgesi Öğretmenevi’nin (URFODU) düzenlediği XIV. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’nda birinci etap tamamlanmıştır. Birinci etaba coğrafya alanında katılan, 10. ve 11. sınıftan 28 öğrencimiz, yarışmada gösterdikleri %100’lük başarıyla Moskova’da düzenlenecek ikinci etaba katılmaya hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizi üstün başarılarından dolayı kutlar, onları yarışmaya hazırlayan coğrafya öğretmenimiz Selim BAYRAK’a teşekkür ederiz.

1.ETAP SONUCU BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİ LİSTESİ

Arda Yiğit BAYDEMİR   Doğa TOMBULOĞLU   Meltem EROL