TED Kdz.Ereğli Koleji Özel İlkokulu, Cumhuriyet Bayramının 94. Yılını Büyük Bir Coşkuyla Kutluyor.

12. Sınıf Öğrencilerimizin ANKARA Üniversiteler Gezisi
23 Ekim 2017
Cumhuriyetimizin 94. Yılını Coşkuyla Kutladık
30 Ekim 2017
12. Sınıf Öğrencilerimizin ANKARA Üniversiteler Gezisi
23 Ekim 2017
Cumhuriyetimizin 94. Yılını Coşkuyla Kutladık
30 Ekim 2017

TED Kdz.Ereğli Koleji Özel İlkokulu, Cumhuriyet Bayramının 94. yılını büyük bir coşkuyla kutluyor. Okulumuzun konuşan duvarları bu defa cumhuriyeti anlatıyor. Her şube, büyük bir titizlikle, disiplinle, coşkuyla Atatürk ve cumhuriyeti her açıdan ele alarak çalıştılar. Yapılan çalışmalar gerek sınıf içi duvarlarımızda gerekse okul koridorlarında yerlerini buldular. Görsel Sanatlar zümresi öğretmenlerimizin “Cumhuriyete biz böyle kavuştuk.” çalışması bir sanat eseri olarak okul girişimizde yerini aldı, büyük takdir gördü Hafta boyunca tüm derslerimizde “Cumhuriyet” teması işlendi. Öğrencilerimize cumhuriyeti en güzel şekilde anlatan, yaşatan öğretmenlerimize ve okulumuza çok teşekkür ediyoruz.

“Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. “ diyen Atamıza bir kez daha söz veriyoruz. Cumhuriyetimize sahip çıkmak, her Türk çocuğunun görevidir. 29 Ekimlerde yaşadığımız coşku ile cumhuriyetimize sahip çıkarak onun yılmaz bekçileri olacağız.